QUALITY CONTROL

QUALITY CONTROL

"GSC share a passion for excellence, a commitment to innovation and the vision to transform coffee trading business for a changing world."

GSC SAMPLE ROOM
커피생두 샘플룸
STORAGE
생두 정온 창고 보관
CUPPING
커핑
In addition customers will also find some rarities to both inspire and excite the most discerning palate.
커핑과 브류잉을 통한 커피 생두의 컨디션 확인
Our specialty coffee assortment consists of extraordinary qualities exclusively prepared both for the connoisseur and the coffee enthusiast.

GSC Green Bean Order Process

1. 원산지 방문 (Visit Country of Origin)
2. 현지 생두 상태 확인 (Go on an on-site survey for Cupping & Green Bean Quality)
3. 계약 체결 (Conclusion of a Contract)
4. 업체에 샘플 Lot 요청 및 오퍼 제안 샘플 수령 (Request PSS & Offer Sample)
5. 요청 샘플 수령 후 Q-grader 에게 전달하여 GSC 자체 커핑 (Sample Testing & Cupping by Q-grader in GSC)
6. 미국 Q-grader의 Cupping 결과지와 비교, 편차가 없는 샘플 Lot의 발주 예상 샘플 지정 (After Testing, Approved and Shipment Request)
7. 최종 선적 대상 Lot에 대한 품질검사 및 선적전 품질 검사 진행 후 적합한 품종에 대해 승인 (Shipment in Origin)
8. 원산지 Shipment 시작 (Custom Clearance & Phytosanitory, Plant Inspection)
9. 국내에 도착 후 검역 및 통관진행 (Stone Separator , Beam Type Fruit Sorter Process in GSC warehouse.)
10. GSC 창고로 이동 후 석발기, 색채선별기 과정을 거친 후 패킹 (Packing of Goods )
서울시 마포구 동교로 65 지에스씨빌딩 | 사업자등록번호 : 106-86-70680 통신 판매업신고번호 : 2012-서울마포-0625 호 | 개인정보관리자 : 이상현 | 대표 : 황석목 | 지에스씨인터내셔날(주)
Tel. (02)325-3031 | Fax. (02)325-3047 | Email. cs@coffeegsc.co.kr
Copyrightⓒ GSC International. Co., Ltd. All Rights Reserved.
family site